Vacature

 

Open sollicitatie Zoek jij uitdaging? Stuur dan gerust een open sollicitatie!
HAC is altijd op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze mensen om haar organisatie verder te professionaliseren. Collegialiteit, loyaliteit, betrokkenheid en een goede onderlinge sfeer maken HAC een prettig bedrijf om bij te werken. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Bij HAC werk je binnen een enthousiast team dat zeer gedreven is en met veel kennis van zaken te werk gaat om voor de klanten optimale resultaten te realiseren.

(Niet meer actueel per 30-09-2015)


Apply 

Afstuderen of stage? Ben jij een enthousiaste student en wil jij je verder ontwikkelen bij HAC?
Wij bieden studenten de mogelijkheid om afstudeerprojecten en stages te voltooien binnen onze organisatie. Tijdens een afstudeerstage bieden we je de mogelijkheid een afstudeerscriptie te schrijven. Samen met medewerkers van HAC wordt een onderwerp gezocht dat zowel voor jou als voor HAC relevant en interessant is. We denken graag met je mee, we begeleiden je intensief en we bieden je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Een meeloopstage is ook mogelijk. Tijdens een meeloopstage zul je bijdragen aan de dagelijkse werkzaamheden op kantoor.

Apply

Office manager Wij zoeken een commercieel ingestelde office manager (m/v). Een duizendpoot die veel dingen tegelijk kan doen, administratief heel sterk is, veel van MS Office afweet, kan organiseren en de grote lijnen kan uitzetten, maar die ook een pietje-precies is. Een stevige persoonlijkheid die goed onder druk kan werken en die het een uitdaging vindt om te werken in een groeiende Halalmarkt.

(Niet meer actueel per 30-09-2015)

Apply