Meat & Fresh Expo 2011: platform volledige versbranche
Photo

Meat & Fresh Expo vindt komend jaar plaats van zondag 20 tot en met woensdag 23 maart in Kortrijk Xpo. De tweejaarlijkse, nationale vakbeurs is een totaalplatform voor de volledige versbranche.

  

Speciaal voor de aanbieders van vers vlees en fabrikanten in food is er de Fabrikantenboulevard. Het betreft standplaatsen met een beperkte oppervlakte die aangeboden worden in een all-in formule. Zo wil de organisatie tegemoet komen aan de wensen van deelnemers die wel aanwezig willen zijn, maar dan wel tegen een beperkte kostprijs en met beperkte investering in tijd en mankracht.

 

 

 

De formule biedt ondermeer de gelegenheid een nieuw product te lanceren, de grossiers te ondersteunen of nog een bepaald deel van het assortiment in de kijker te plaatsen.

Daarnaast blijkt verpakking ook een belangrijke rol te spelen bij de versspecialist van morgen. Aantrekkelijkheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid komen aan bod op de Verpakkingsboulevard. Vaste waardes mogen uiteraard niet ontbreken. Zo zijn er de vakwedstrijden Eurobeef voor patroons en juniors op zondag 20 maart. Na de uiterst positieve reacties op de tentoonstelling van de producten in de Rambla in 2009 is besloten het pure vakmanschap daar opnieuw een prominente plaats te geven. Wordt het record van 2009 verbroken? Toen presenteerden de 109 deelnemers 715 producten voor de wedstrijd. Ook jong talent krijgt opnieuw volop aandacht tijdens Meat & Fresh Expo. De wedstrijd 'Gouden Mes', bedoeld voor jongeren uit de leertijd van Syntra komen aan bod op maandag 21 maart.

 

 

 

 

 

8.12.2010Event photo